Trodde aldrig ...

Trodde aldrig att jag skulle göra det.. men vi har ätit HAGGIS...hjärta, lever och lungor från ett får tillsammans med havregryn, lök och kryddor och koka alltsammans i en fårmage. Fy tusan sa jag när jag kom hit.. aldrig att jag kommer äta det!
En månad in på terminen och här sitter man med magen full av fårinälvor och tyckte faktiskt det var väldigt gott! Vi fick det serverat av vår skotska vän som tyckte att det som finns på restauranger inte alltid är den äkta varan. Det ska serveras som på bilden med potatismos och mos av kålrot (salladen var ett svenskt litet inslag i maträtten). Whiskysås är något som också är vanligt tillbehör men som vi beslöt att inte inkludera. Men detta är verkligen något att rekommendera!
Man får helt enkelt inte tänka på vad det är man äter.
Igår var det bowling på hög nivå som gällde! Och efter det jazzklubb ett par timmar innan vi åkte hem för vår skönhetssömn. Nu sitter jag och väntar på att mammsen och pappsen ska anlända till sitt hotell. Solen skiner än så länge i deras ära! Denna helgen ska bli mysigt!
En månad in på terminen och här sitter man med magen full av fårinälvor och tyckte faktiskt det var väldigt gott! Vi fick det serverat av vår skotska vän som tyckte att det som finns på restauranger inte alltid är den äkta varan. Det ska serveras som på bilden med potatismos och mos av kålrot (salladen var ett svenskt litet inslag i maträtten). Whiskysås är något som också är vanligt tillbehör men som vi beslöt att inte inkludera. Men detta är verkligen något att rekommendera!
Man får helt enkelt inte tänka på vad det är man äter.
Igår var det bowling på hög nivå som gällde! Och efter det jazzklubb ett par timmar innan vi åkte hem för vår skönhetssömn. Nu sitter jag och väntar på att mammsen och pappsen ska anlända till sitt hotell. Solen skiner än så länge i deras ära! Denna helgen ska bli mysigt!
Kommentarer
Trackback